![]() |
|
Sprawy organizacyjne - Wersja do druku +- Muzykuj.com Forum (https://forum.muzykuj.com) +-- Dział: Forum Główne (https://forum.muzykuj.com/forumdisplay.php?fid=251) +--- Dział: Skargi, Propozycje, Błędy (https://forum.muzykuj.com/forumdisplay.php?fid=253) +--- Wątek: Sprawy organizacyjne (/showthread.php?tid=31) Strony:
1
2
|
Sprawy organizacyjne - Michał - 15.08.2012 Sory że wypowiadam się tutaj ale brakuje działu typu sprawy organizacyjne forum, a do rzeczy dlaczego w dziale syntezatory nie ma takiej kategorii jak Waldorf przecież jest to dosyć popularny producent który ma w swoim portfolio kilka całkiem udanych syntezatorów. Dziękuje RE: Sprawy organizacyjne - Rafal - 15.08.2012 Forum niedawno powstało - może być jeszcze kilka niedopatrzeń
RE: Sprawy organizacyjne - CronMan - 15.08.2012 Ja jeszcze tak zwrócę uwagę - strasznie jasny ten wygląd. Popracuję nad czymś lepszym. RE: Sprawy organizacyjne - muzykuj.com - 15.08.2012 Dziękujemy za uwagi. Fakt brakuje jeszcze wiele pozycji Dostosujemy się do nich na pewno.
RE: Sprawy organizacyjne - mkostromecki - 17.08.2012 Przydałby się tez dział dotyczący ipada
RE: Sprawy organizacyjne - Michał - 17.08.2012 Oraz dział poświęcony instrumentom w postaci software czyli vst RE: Sprawy organizacyjne - mkostromecki - 17.08.2012 to jak tak to i propellerhead reason bo to oddzielna platforma
RE: Sprawy organizacyjne - Michał - 17.08.2012 właściwie to zależało mi na dziale zbiorczym dotyczącym instrumentów wirualnych ale niewidzę przeciwslazań na podzielenie go na vst, au czy reason RE: Sprawy organizacyjne - muzykuj.com - 17.08.2012 Stworzyłem dział dla iOS. Myślę że taki podział będzie najbardziej przejrzysty. RE: Sprawy organizacyjne - nun - 20.08.2012 Witam wszystkich muzyków/muzykantów/melomanów/itd/itp widzę kilku znajomych z innych forów ![]() Chyba se kupię szerszy ekran bo zakładki ulubionych już mi się nie mieszczą
RE: Sprawy organizacyjne - Rafal - 20.08.2012 Wnoszę z prośbą do Panów Administratorów, o utworzenie działu, w którym użytkownicy mogli by pochwalić się swoją twórczością ![]() Pozdrawiam: Rafał
RE: Sprawy organizacyjne - muzykuj.com - 20.08.2012 Gotowe! Zapraszamy do dzielenia się swoją twórczością
RE: Sprawy organizacyjne - Rafal - 20.08.2012 Przy okazji odkryłem błąd - czcionki nie posiadają polskich znaków. Trochę razi w oczy. Edit. Kolejna prośba; utworzenie działu z Regulaminem, Księgi skarg i życzeń, oraz działu, w którym nowi użytkownicy mogli by się przedstawić ;D RE: Sprawy organizacyjne - Grayek - 20.08.2012 Faktycznie, w nazwach działów bardzo rzuca się to w oczy. Proponuję również stworzenie czegoś w rodzaju "Giełdy", by użytkownicy mogli dodawać ogłoszenia o chęci kupna/sprzedaży/zamiany instrumentu lub dołączenia do zespołu
RE: Sprawy organizacyjne - muzykuj.com - 20.08.2012 Dział giełda znajduje się na portalu, tam można wstawić fotkę według określonego porządku i giełdę raczej tam zostawimy. Reszta niebawem. RE: Sprawy organizacyjne - Rychubil - 21.08.2012 Czy dział instrumentów akustycznych ma szanse tu zaistnieć? Fortepiany i pianina mam na myśli ale może nie tylko. RE: Sprawy organizacyjne - Michał - 21.08.2012 Ponaglam prośbę o utworzeniu działu dla instrtumentów wirtualnych typu vst, audio units itp. taki dział napewno przyciągną by rzeszę nowych urzytkowników na forum pozdrawiam RE: Sprawy organizacyjne - muzykuj.com - 22.08.2012 Stworzone. RE: Sprawy organizacyjne - Rafal - 22.08.2012 Został utworzony Regulamin Forum Muzykuj, każdy użytkownik Forum powinien się z nim zapoznać - nieznajomość regulaminu zostanie nagrodzona ostrzeżeniem! Link: http://www.muzykuj.com/forum/showthread.php?tid=55 Pozdrawiam: Rafał
RE: Sprawy organizacyjne - Rafal - 22.08.2012 Usprawniłem forum - uniemożliwiłem rejestrację botów, dodałem nowe pola użytkowników, zmieniłem format czasu, oraz wprowadziłem kilka kosmetycznych zmian. Proszę podać swoje propozycje wprowadzenia zmian, które mogły by usprawnić forum. Temat przenoszę do działu "Skargi, Propozycje, Błędy" Pozdrawiam: Rafał
RE: Sprawy organizacyjne - kermadec - 01.09.2012 Coś ode mnie: 1. Proponuję zmienić czcionkę, którą są pisane testy. O ile na iPadzie dobrze mi się czyta całość o tyle na "stacjonarce" litery zlewają się z tłem. Oczywiście może być to wina tła a nie czcionki ale ... to taka moja uwaga (może to tylko mi przeszkadza?). 2. Może NOWOŚCI / AKTUALNOŚCI też warto wrzucać na forum? Bo chętnie człowiek by skomentował informację o pojawieniu się czegoś tam (powiedzmy programu itd.) a nie ma gdzie.... Pozdrawiam ALL RE: Sprawy organizacyjne - muzykuj.com - 02.09.2012 1. Chcieliśmy osiągnąć pewien kompromis iPad i duże ekrany, stąd taka czcionka, jednak spróbujemy rozwiązać ten problem. 2. Pracujemy nad rozwiązaniem również i tego problemu. RE: Sprawy organizacyjne - Solin - 01.10.2012 90% forum to klawisze... Sory nie doczytałem
RE: Sprawy organizacyjne - kermadec - 11.04.2013 A ja proponuję dodać do forum obsługę Tapatalk .
RE: Sprawy organizacyjne - Rafal - 06.10.2013 W związku z wzmożoną aktywnością botów, został utrudniony proces rejestracji. RE: Sprawy organizacyjne - Michoo - 07.10.2013 A ja mam takie pytanie - jest jakiś sposób, żeby w prosty sposób wyświetlić najnowsze tematy/odpowiedzi? Pytam, bo obecnie przeszukiwanie wszystkich pojedynczych forów i podforów to udręka. Taki szybki dostęp do ostatnio zmienionych treści byłby dużym ułatwieniem i oszczędnością czasu. No i nic się nie przegapi
RE: Sprawy organizacyjne - hammond - 10.10.2013 Boty już nie powinny nas nawiedzać. Utrudniliśmy sposób rejestracji. RE: Sprawy organizacyjne - gofer - 28.10.2013 moja sugestia jest malutka, myślę, że to zwiększy "ruch" na forum, otóż, żeby jak ktoś się wypowie w jakimś temacie, to w ustawieniach, żeby było domyślnie ustawione, na powiadomienie na maila, jak ktoś się wypowie w tym samym temacie. Oczywiście z informacja, że można to wyłączyć jak ktoś nie chce takiej opcji ![]() u nas tutaj się włącza : subskrybuj wątek http://www.muzykuj.com/forum/usercp2.php?action=addsubscription&tid=31&my_post_key=cdb2b679f338036b91c713dd8ff95f16 P.S. jeżeli jest techniczna możliwość
RE: Sprawy organizacyjne - Valtari - 03.11.2014 Dziwne godziny postów się pokazują dodałem komentarz o 22.47 a pokazało 0.47
RE: Sprawy organizacyjne - Rafal - 13.12.2014 Musisz zmienić datę w swoich ustawieniach profilu. Data na forum jest prawidłowa, jednak w profilach użytkowników jest błędna. Wszystko powinno wyglądać tak: ![]() Pozdrawiam.
|