|
Roland Fantom 6 - wątek, worek ;)
|
|
23.08.2020, 18:45,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.08.2020, 18:52 przez GoOrange.)
|
||||
|
RE: Roland Fantom 6 - wątek, worek ;)
Takie przypuszczenie (jeszcze nie potwierdzone w 100%). Roland "daje" Sound Packi, w tej chwili jest ich bodaj 34. Wszystkie pięknie działają w Zenology, ale nie potrafię ich wgrać do Fantoma. Sama procedura wydaje się banalna, tyle że ja podczas importu otrzymuję komunikat o błędzie i niepoprawnym pliku. Powinienem być poproszony o zatwierdzenie licencji.
Co mnie zastanawia, jeśli płacę za Cloud-a, to używam ich z Zenology do czasu, do kiedy mam aktywny abonament, co na Fantomie? Przecież ich cena do użytku na zawsze, bez względu na członkostwo w Roland-Cloud, to tylko / aż $0,99. Reasumujac, czy przypadkiem mój problem z wgraniem SDZ, nie polega na tym, że do Fantoma trzeba kupić licencję "na zawsze"? Idąc tym tropem dalej, jeśli mogę wyeksportować taki plik z Zenology i zaimportować go do Fantoma, to może jutro zastosuję taki myk, że wyeksportuję brzmienie bez zmian i spróbuje to zaimportować do instrumentu. Miałem skasować posta, bo mój problem został rozwiązany... Jednak pomyślałem że to, co podejrzewałem i nad czym siedziałem dwie godziny nie pójdzie na marne...Sound Packs, Wave Expansions oraz Model Expansions są zawarte w członkostwie i mogą być używane tylko z ZENOLOGY. Aby korzystać z Sound Packs, Wave Expansions oraz Model Expansions z kompatybilnym sprzętem, należy zakupić odpowiedni Lifetime Key |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Jednak pomyślałem że to, co podejrzewałem i nad czym siedziałem dwie godziny nie pójdzie na marne...