|
Roland Fantom 6 - wątek, worek ;)
|
|
25.08.2020, 17:42,
|
||||
|
RE: Roland Fantom 6 - wątek, worek ;)
(25.08.2020, 16:28)GoOrange napisał(a): Tak, oczywiście wiem o różnych planach Roland-Cloud i chyba zdecyduje się na Ultimate, w sumienie oprócz Fantoma nie mam nic innego, ani pół instrumentu, wtyczki czy czegokolwiek. Dwa pytania. 1. Po co ci dodatkowy interfejs audio skoro Fantom to bardzo dobry interfejs audio również? Pisaliśmy już przecież o tym że Fantom może pełnić też funkcję interfejsu audio. Roland chwali się że zastosowali w nim HI End interfejs. 2. Po co ci dodatkowa klawiatura sterująca skoro Fantom z powodzeniem może pełnić funkcję klawiatury sterującej i to zaawansowanej? Zrozumiał bym gdyby brakowało ci klawiszy i zależało by ci na dodatkowym kawałku klawiatury tak na drugi poziom itp. Tak jest? Z iPadami to jest tego typu sprawa o czym się już kilka razy przekonałem że coś z nim współpracuje, a potem robisz aktualizację systemu do której cie namawiają i przypominają (jeśli nie robisz od razu) i to coś ci już przestaje działać/współpracować po tej aktualizacji a cofnąć aktualizacji jak w Windows nie daje rady ![]() Niestety zdarzają się tego typu historie.
Hardware: Kurzweil PC3K8, Waldorf Iridium desktop, Yamaha Modx 6, Access Virus Ti2 desktop, Arturia AudioFuse 16Rig, iPad Pro,
DAW / VST hosts: Cubase 14 Pro, Bendlab Cakewalk, Ableton Lite, Akai VIP 3 i inne... VSTi: NI Komplete 15 Collector's Edition, Arturia V Collection 11 Pro + Pigments 6, Korg Collection 5,IK Multimedia: Total Studio 5 MAX, AAS Ultra Analog VA-3, Roland Zenology, UVI Falcon, Steinberg Absolutee 6 i inne. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości