|
Roland Fantom 6 - wątek, worek ;)
|
|
25.08.2020, 18:36,
|
||||
|
RE: Roland Fantom 6 - wątek, worek ;)
(25.08.2020, 17:47)GoOrange napisał(a):(25.08.2020, 17:42)bestspec napisał(a):Ponieważ to są dwie lokalizacje. Myślę że nawet Roland-Cloud i Zenology bym nie potrzebował w tym samym miejscu, obok Fantoma.(25.08.2020, 16:28)GoOrange napisał(a): Tak, oczywiście wiem o różnych planach Roland-Cloud i chyba zdecyduje się na Ultimate, w sumienie oprócz Fantoma nie mam nic innego, ani pół instrumentu, wtyczki czy czegokolwiek. Czyli w przypadku klawiatury bardziej cie interesuje bogatszy interfejs czyli więcej gałek suwaków itp a mniej a ważna ilość klawiszy? Czy akceptujesz tez klawisze w wersji Mini czyli takie jak ta Arturia która wymieniłeś? Budżet dla klawiatury ograniczony do? W przypadku interfejsu audio to ma służyć tylko za kartę muzyczną dla instrumentów wirtualnych i na ilości wejść audio (nagłośnienie mikrofonu czy gitary itp) i wyjść audio ci nie zależy? Jaki budżet na interfejs? Jaki port wejściowy w komputerze posiadasz bo mamy interfejsy audio na USB3 lub i na Thunderbolt3/USB-C czy Wire Wire (nowsze szybsze) i na USB2 (czyli do jakiego portu w PC będziesz mógł podłączać interfejs)?
Hardware: Kurzweil PC3K8, Waldorf Iridium desktop, Yamaha Modx 6, Access Virus Ti2 desktop, Arturia AudioFuse 16Rig, iPad Pro,
DAW / VST hosts: Cubase 14 Pro, Bendlab Cakewalk, Ableton Lite, Akai VIP 3 i inne... VSTi: NI Komplete 15 Collector's Edition, Arturia V Collection 11 Pro + Pigments 6, Korg Collection 5,IK Multimedia: Total Studio 5 MAX, AAS Ultra Analog VA-3, Roland Zenology, UVI Falcon, Steinberg Absolutee 6 i inne. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości