|
Pianino cyfrowe dla samouka
|
|
03.03.2015, 11:47,
|
||||
|
RE: Pianino cyfrowe dla samouka
Podlacze sie pod temat bo i ja mam podobny problem co zalozycie watku.
Od dluzszego czasu zasadzam sie na kupno czegos fortepianopodobnogo jezeli chodzi o dzwiek (a nie o wyglad). Sam kiedys gralem dosc intensywnie (glownie klasyka, troche rozrywka) ale wiele lat temu zaprzestalem tego procederu. Teraz chce kupic cos glownie dla dzieci zeby sie "nauczyly grac" ale i sam tez bym sobie z checia pobrzdakal. Czyli do zastosowania prywatnego, zadnych przedstawien nie bede dawal chyba ze przed rodzina Z drugiej strony nie chce kupowac najtanszego badziewia. Ma miec pelna, dobra klawiature, z uczuciem ze sie gra na "prawdziwym" pianinie (no, o tyle o ile to mozliwe). Oprocz pianina moze dobrze byloby miec troche jakichs bajerow na przyszlosc, mozliwosc pobawienia sie dzwiekami, podlaczenia czegos, jakis dodatkow, wgrania sampli, koputer, ipad, nie wiem jakie sa mozliwosci (tzn wiem ze sa nieskonczone podobnie jak i cena). Widzialem Casio CDP-200R i jakos wydalo mi sie nie takie najgorsze. Ale to wrazenie po przeczytaniu kilku artykulow. Cena? No czytalem ze ponizej 3kpln to ciezko cos poza ziemniakami kupic wiec cos kolo tej kwoty. Jakis duzych wsadow w sprzet robic bym nie chcial bo jak powiedzialem zwracac sie to bedzie tylko w formie moralnej. Tyrosa 5 nie kupie. Nie odrzucam mysli o kupnie jakiejs uzywki w bardzo dobrym stanie (tylko jak ja poznam ze stan jest dobry?)
pozdrawiam
Skie |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Pianino cyfrowe do 2000 zł | safenka | 1 | 248 |
23.05.2026, 09:17 Ostatni post: bestspec |
|
| używane czy nowe pianino cyfrowe | Krzysztof6654 | 0 | 228 |
14.05.2026, 08:49 Ostatni post: Krzysztof6654 |
|
| Pianino do 4000 max 5000 | Asia | 3 | 1,495 |
21.11.2025, 16:53 Ostatni post: Asia |
|
| Pierwsze pianino cyfrowe dla osoby dorosłej ~5tyś zł - | Justyna | 24 | 10,358 |
19.10.2025, 12:09 Ostatni post: Valtari |
|
| Pianino na początek dla dziecka lat 7 | Zooja22 | 6 | 4,281 |
18.10.2025, 17:12 Ostatni post: Valtari |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości