|
Zakupy Alibaba.com - tanie Rolandy (?)
|
|
06.08.2015, 10:36,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.08.2015, 10:38 przez Azzorek.)
|
||||
|
RE: Zakupy Alibaba.com - tanie Rolandy (?)
Ja myślę od dłuższego czasu o rejestratorze jakości twojego ZoomH4N. Chciałbym nagrywać co nie co w terenie i wykorzystywać w utworach. Jednak przez myśl mi nie przeszło, żeby wykorzystywać go jako interfejs audio
. Po prostu nie wiem jakiej jakości masz to wyjście słuchawkowe, z którego "ciągniesz" dźwięk do odsłuchów. No chyba, że wszystko na słuchawkach. Poza tym planujesz zakup VSTi do realistycznych pian. Nie obawiasz się, że możesz coś gubić po drodze? Tak sobie tylko rozważam.P.S. Trochę offtop robimy. Nowy temat w innym dziale? Pozdrawiam, Azz
Kurzweil PC3K8+Kore64||Yamaha AN1X, CS1X||Waldorf Rocket, Streichfett, Pulse 2||Roland Juno-X, SH-4D, JV-1010+SR_98||KORG R3, Wavestate, 05/RW, X5DR, Monotron+Delay+Duo||Alesis SR18 i AirFX||KAWAI Q80||Novation Bass Station II ||Strymon BigSky||VSTi(KORG Legacy, Spectrasonics Omnisphere,Alpha-Ray)||Apple MacMini+Logic 9 Pro||PC+Cubase 12 Pro.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

. Po prostu nie wiem jakiej jakości masz to wyjście słuchawkowe, z którego "ciągniesz" dźwięk do odsłuchów. No chyba, że wszystko na słuchawkach. Poza tym planujesz zakup VSTi do realistycznych pian. Nie obawiasz się, że możesz coś gubić po drodze? Tak sobie tylko rozważam.