|
Zlot miłośników syntezatorów
|
|
22.09.2015, 11:04,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.09.2015, 11:15 przez Azzorek.)
|
||||
|
RE: Zlot miłośników syntezatorów
Oj tam oj tam Grzesiek, zobacz ile nawaliłem tekstu i o której godzinie. Nie zwróciłem uwagi, no ale byk siedzi
. Już poprawione - dzięki.P.S. Co ty z tymi "kalwiszami" tak ?Co do formuły panowie mam na myśli oczywiście instrumenty klawiszowe, ale wiadomo, że nikt fortepianu czy pianina na taką imprezę nie weźmie .Oczywiście kompy z VSTi i klawiaturkami sterującymi mile widziane. Z tego widzę, że z forum jest nas na razie czterech zainteresowanych. Rysiek, zawsze można tak dogadać imprezę terminem, żebyś miał szansę się pojawić. Łatwiej się dopasować ludziom z Polski niż z Wielkiej Brytanii. Słuchajcie, co do formuły imprezy możemy dyskutować. Ja na razie wrzuciłem jakbym to wstępnie widział. Oczywiście nie jest to sztywna rama, zatem propozycje mile widziane .Największy problem mam na razie z połączeniem toru audio wybranych sprzętów. Chodzi mi o taki hub na słuchawki, który pozwoli podłączyć np. cztery pary słuchawek do jednego źródła miksera. Słyszeliście o czymś takim? Nie bardzo widzę sens i logistycznie nawet, aby każdy miał osobne monitory, bo powstanie bazar i się będziemy zagłuszać. Dwie pary monitorów wystarczą, reszta ma sens na słuchawkach, które dużo łatwiej się transportuje niż monitory. Generalnie zakładam, że będziemy bazować na mikserach bo to najlepsze logistycznie rozwiązanie. Można podłączyć nie tylko instrumenty, ale i mikrofony. Poza tym mikser jest dużo łatwiejszy w transporcie. Pozdrawiam, Azz
Kurzweil PC3K8+Kore64||Yamaha AN1X, CS1X||Waldorf Rocket, Streichfett, Pulse 2||Roland Juno-X, SH-4D, JV-1010+SR_98||KORG R3, Wavestate, 05/RW, X5DR, Monotron+Delay+Duo||Alesis SR18 i AirFX||KAWAI Q80||Novation Bass Station II ||Strymon BigSky||VSTi(KORG Legacy, Spectrasonics Omnisphere,Alpha-Ray)||Apple MacMini+Logic 9 Pro||PC+Cubase 12 Pro.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

. Już poprawione - dzięki.
?