|
Omnisphere 2 jak to to zainstalować!!!!?????
|
|
01.01.2016, 14:27,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.01.2016, 14:29 przez RafałSC.)
|
||||
|
RE: Omnisphere 2 jak to to zainstalować!!!!?????
Ok, po 3ech dniach udało się!!!
![]() Ale obsługa beznadziejna ..... tech info niby odpisuje szybko ale piszą same bzdety - sprawy oczywiste, szkoda gadać. A więc napisze jak mi się udało: To była wersja pełna 2-ka od zera nie żaden update.Z pendriva bo kiedyś dawali płyty DVD a tera jeden duży pendrive. 1. Najpierw zainstalowałem update.Tylko nie wiem po co update skoro ja nie miałem zainstalowanego omnisphere ...?...?..... https://www.spectrasonics.net/support/ua...pdates.php 2. Potem zgrałem z pendriva folder STEAM (baardzo duży - coś koło 55GB) 3. Potem już się odpalał ale jeszcze numery licencji itp. tam wszystko już ładnie prowadzi ale napisał mi ze nie może znaleźć ściezki dostępu do folderu STEAM 4. NO to jeszcze zainstalowałm ten drugi plik Patch library i tam podałem ściezkę dostępu do folderu STEAM 5. Dopiero teraz sie odpalił. Podsumowując do dupy taka instalacja ....po kiego robić update jak czegoś nie ma na kompie .... Ale jakość brzmienia i rodzaje brzmień o jest to czego szukałem! |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| "TAAAKIE" brzmienie - lepiej Omnisphere czy NI Komplete? | STEVEN | 1 | 5,979 |
09.02.2017, 10:38 Ostatni post: Azzorek |
|
| Omnisphere Skins | JaroEd | 5 | 15,686 |
21.01.2017, 07:31 Ostatni post: zbigniewkepka |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości