|
SYNTHOGY IVORY II - testy od jutra :)
|
|
23.06.2016, 22:47,
|
||||
|
RE: SYNTHOGY IVORY II - testy od jutra :)
Postawiłem go na jakimś sensownym Ahtleticu do 20 kg co łyka. Pewnie niedlugo i tak zmienię. Po pół godzinie grania doszedłem do wniosku, że FP 30 kosztujac 40 % ceny Kawai CN 34 z zakupu tudziez obecnego KAwai CN 35 ma lepsza klawiature i większą dynamikę a brzmienie na podobnym poziomie! Oniemiałem natomiast gdy dziś rano próbowałem szybkich przebiegow do swojego utwóru i nie mogłem sobie na Kawaiu poradzić i sobie mówię w myślach " chłopie grasz półtorej roku i wymagasz od siebie cudów jak na taki staż .." po czym na FP 30 zagralem to co chciałem niemal w 100 procentach
Boje sie co będzie dalej. Ivory testuje jutro wieczorem bo sama instalacja to koło 2óch godzin (77 gb). Póki co po niecąłej godzienie na FP 30 który swoja drogą ładnie gra na kablu z dużego jacka słuchawkowego jako połączenie liniowe przyznaje , że Roland wyprodukował absolutnego zabójce dla konkurencji w kategorii stage piano do 3000 PLN. Dobrej nocy
ROLAND RP501, KAWAI ES 110 ,ARTURIA KEYLAB Essential 61 , Novation Mininova, AKAI MPK mini, Keyscape, Waves Grand Rhapsody (Fazioli 228), Synthogy Ivory II Grand Pianos i American Concert D, Analog Lab 3,UVI Grand
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Pianoteq 8 lub Ivory Synthogy 2 | Gaspard | 2 | 2,651 |
07.09.2023, 18:49 Ostatni post: Gaspard |
|
| MIDI controller od Yes Audio | Valtari | 0 | 3,155 |
24.10.2017, 19:56 Ostatni post: Valtari |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Boje sie co będzie dalej. Ivory testuje jutro wieczorem bo sama instalacja to koło 2óch godzin (77 gb). Póki co po niecąłej godzienie na FP 30 który swoja drogą ładnie gra na kablu z dużego jacka słuchawkowego jako połączenie liniowe przyznaje , że Roland wyprodukował absolutnego zabójce dla konkurencji w kategorii stage piano do 3000 PLN. Dobrej nocy