|
SYNTHOGY IVORY II - testy od jutra :)
|
|
26.06.2016, 13:58,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.06.2016, 14:03 przez Pedrito.)
|
||||
|
RE: SYNTHOGY IVORY II - testy od jutra :)
Ostatecznie włąsnie dzis 10 minut temu zaczałem testy i powiem tak jak na początek. Po zakupie KAWAI CN 34 byłem bardzo zadowolony z niego. Po zakupie Rolanda FP 30 dostrzeglem ze klawiatura w pianinie cyfrowym może byc jeszcze lepsza z szybsza odpowiedzią i co wazne wiekśża rozpietoscia dynamiczną. Po 5 minutach grania biblioteka brzmień SYNTHOGY IVORY PIANOS II - American German D myślę, że producenci pianin powinni się bić o współprace z firmą synthogy aby zechciała z nimi współpracowac w zakresie brzmień. Wybrzmiewanie barwy i jego długość to jest miazga. Musze przyznac tez ze FP 30 jest blizej do tego Synthogy ni z mojej CN 34 Panowie i panie Barwa i dynamika i brzmienie to jest PETARDA !! Wracam do instrumentu i zaczynam test na dobre. Boje sie pomyslec jak to chodzi pod Kawai VPC 1 lub MP 11 ...
ROLAND RP501, KAWAI ES 110 ,ARTURIA KEYLAB Essential 61 , Novation Mininova, AKAI MPK mini, Keyscape, Waves Grand Rhapsody (Fazioli 228), Synthogy Ivory II Grand Pianos i American Concert D, Analog Lab 3,UVI Grand
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Pianoteq 8 lub Ivory Synthogy 2 | Gaspard | 2 | 2,651 |
07.09.2023, 18:49 Ostatni post: Gaspard |
|
| MIDI controller od Yes Audio | Valtari | 0 | 3,155 |
24.10.2017, 19:56 Ostatni post: Valtari |