Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naprawdę... na końcu... i tak skończę z DAW?
24.09.2016, 05:50, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.09.2016, 06:03 przez Valtari.)
RE: Naprawdę... na końcu... i tak skończę z DAW?
Przyznam że strasznie mnie irytuje taka sytuacja, gdy sprzedający podwyższa cenę na oferowany produkt !! Chytrus kombinuje ile może maksymalnie wyrwać. Najlepiej zadzwoń do gościa i bez okazywania emocji pogadaj co i jak. Nie dawaj poznać po sobie że bardzo Ci zależy, tylko że zastanawiasz się nad różnymi modelami syntezatorów i ten EWENTUALNIE również bierzesz pod uwagę. Popytaj co pościągał do niego, czy jest aktualna wersja oprogramowania, czy załadował jakieś dodatkowe brzmienia. A potem tradycyjnie - że się odezwiesz Smile
Szkoda że tak daleko, nie ufam firmom kurierskim, czasami traktują przesyłki jak worek ziemniaków.

Oglądałem to ogłoszenie, z przymrużeniem oka patrzę na takie opisy, że kupiony synowi ale syn wyjechał. Przypomina mi to ogłoszenia samochodowe, w których ktoś pisze że sprzedaje auto bo kupił żonie ale żona nie chce nim jeździć bo za duże albo że uparła się na automatyczną skrzynię Smile
Fakt jest jeden, byłbyś trzecim właścicielem. Dlaczego pierwszy sprzedał nie wiadomo, teraz drugi po paru miesiącach również sprzedaje. Sam nie wiem...porozmawiaj z typem, dowiedz się co i jak, a jeśli coś Cię zaniepokoi w tej rozmowie to odpuść i albo weź nówkę z gwarancją albo poczekaj jeszcze trochę. Z pewnością coś się jeszcze pojawi w ogłoszeniach.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Naprawdę... na końcu... i tak skończę z DAW? - przez Valtari - 24.09.2016, 05:50