|
Ciężkie me rozważania, czyli Hardware do brudnej elektroniki.
|
|
03.10.2016, 14:15,
|
||||
|
RE: Ciężkie me rozważania, czyli Hardware do brudnej elektroniki.
Witam ponownie braci i siostry
![]() Na chwilę obecną podjąłem już decyzję co chcę włączyć w skład mojego setu i przedstawia się to następująco: -Centrum dowodzenia/beat making: Akai MPC Touch -Main synth: Korg Minilogue -Procesor efektów: TC M350 Do tego odsłuch: -Monitory: Presonus Eris E8 (dużo dobrego sie o nich naczytalem, podobno bardzo równo i klarownie grają, jak na odsłuch budżetowy, ale to ocenie juz w sklepie) -Słuchawki: Beyerdynamic Custom studio (zastąpią wysłużone już Focale spirit one) +oczywiście adaptacja akustyczna pomieszczenia. Odchodząc już troche od tematu sprzętu który chcę kupić, nurtuje mnie jeszcze jedna kwestia. Mianowicie, mając juz cały wszystko u siebie będę chciał, żeby współpracowało to z moim laptopem i DAW którym jest FL studio 12. Jak zatem będę musiał podłączyć cały Hardware, tak żeby wszystko ładnie ze sobą współgrało? Interfejs audio ktory obecnie posiadam to Presonus AudioBox USB. Czy posiadając ten interfejs będę w stanie połączyć ze sobą wszystkie "elementy", czy może będę potrzebował jeszcze jakiegoś dodatkowego sprzętu, takiego jak mixer? Pytam ponieważ nie podłączałem jeszcze takiej ilości hardware'u a chciałbym wiedzieć juz wszystko dokładnie, zeby sie niepotrzebnie nie denerwować w momencie kiedy będę już wszystko miał u siebie ![]() Pozdrawiam serdecznie i wielkie dzięki za pomoc! c:
Don't be afraid...
We are protected. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Wybór dla początkującego czyli od CT-X700 (przez PR E463 EW410 P45 P115) do P-125 | Arten | 22 | 52,134 |
18.10.2018, 22:42 Ostatni post: Rychubil |
|
| Pierwszy hardware do ~3kPLN [goa, techno, ambient] | segkeicam | 0 | 3,278 |
02.04.2018, 20:58 Ostatni post: segkeicam |
|
| Pierwszy instrument do tworzenia elektroniki i nie tylko | klejnotplazy | 3 | 9,974 |
07.07.2017, 16:20 Ostatni post: KrólowaŚwitu |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości