|
FATAR TP/40L - jak oceniacie tą klawiaturę?
|
|
05.04.2017, 18:35,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.04.2017, 19:16 przez freemo.)
|
||||
|
RE: FATAR TP/40L - jak oceniacie tą klawiaturę?
Rychubil - czy słyszysz to też na moim Kopciuszku?
![]() Zamieszczam linki do testów popełnionych przez admina *. Niestety nie można wkleić od konkretnego momentu ![]() Czysty DX (u mnie nosi nazwę CLASSIC DX, u Ciebie to chyba 153 Classic DX Rhds) START 3:01 A tutaj skażony padem, ale też fajnie. START 1:46 * Wybaczcie wklejenie całej długości filmów i nieplanowaną prezentację. Nie da się wykroić małych fragmentów. Za to technicznie są to najlepszej jakości materiały audio-video. (03.04.2017, 22:04)Valtari napisał(a): Zawsze miałem sentyment do tej firmy, będąc dzieciakiem oglądałem na Video Valtari tak wiem, że nie wyciągnę wszystkich brzmień na moim kurzu, ale powiem Ci, że i tak sprawia mi olbrzymią frajdę odegranie tego, co kiedyś dane mi było tylko słuchać. TB I nie bardzo da się odtworzyć (masz rację), ale już TB II świetnie się do tego nadają, bo to w gruncie rzeczy dosyć prosta (tak mi się wydaje) symfonia pisana w tonacji durowej. Oczywiście partie syntezatorowe są poza moim zasięgiem, ale i tak jestem zadowolony ![]() Mój Kurz ze swoją gamą brzmień daje tu i ówdzie radę (przynajmniej ze słuchu). Ach gdyby tak dorwać gdzieś partyturę dzwonów. Miałbym używanie na długie wieczory ![]() Vangelis też jest bardzo wdzięczny
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| W co gra Music Info czyli jak tracić pieniądze tam gdzie można zarobić | dzdzystyjames | 3 | 9,906 |
16.03.2014, 20:45 Ostatni post: hammond |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

koncerty Pink Floyd, i tam na scenie zawsze mieli Kurzweila z serii K.. Wiedziałem że za odpowiedni klimat odpowiedzialny jest między innymi ten instrument. Do muzyki Mike'a Oldfielda też się sprawdzi