Jak przesłać dane z Yamachy na komputer.
|
12.07.2022, 18:47,
|
||||
|
Jak przesłać dane z Yamachy na komputer.
Witam wszystkich forumowiczów i administratorów. Jestem nowy na tym forum.. Jeżeli będę popełniał błędy proszę o wyrozumiałość. Od kilku dni jestem posiadaczem Cubase 12. Jak na razie program ten jest dla mnie nie zrozumiały. Chciałbym z Yamahy PSR 433 przesłać dane na komputer wykorzystując Cubase. Komputer Yamachę widzi. Program otwiera się, jednak interfejs jest dla mnie niezrozumiały. Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc zrozumieć logikę programu, i w pierszych operacjach poprowadzić mnie, to bardzo proszę. Za co z góry serdecznie dziękuję.
Przeglądałem różne tutoriale i przewodniki , ale jest tam wiele określeń, które nie wiem co znaczą. |
|||
30.03.2023, 22:28,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.08.2024, 09:20 przez RihardFincher.)
|
||||
|
RE: Jak przesłać dane z Yamachy na komputer.
The blog post on Attract Group highlights compelling DevOps success stories that illustrate the transformative power of this methodology in real-world scenarios. By showcasing diverse case studies, it emphasizes how various organizations have achieved remarkable improvements in efficiency, collaboration, and software delivery. The detailed insights offer valuable lessons for businesses looking to adopt or enhance their DevOps practices, making it a must-read for tech leaders and enthusiasts alike![url=https://mobilunity.com/blog/10-reasons-to-outsource-talent-recruitment/][/url]
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości