Jakiej muzyki słuchacie
|
12.03.2024, 20:37,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.03.2024, 20:49 przez Antal Falk.)
|
||||
|
Jakiej muzyki słuchacie
Muzyka klasyczna, muzyka elektroniczna, rock, gothic metal, goth, cybergoth, ambient, dark ambient, cold wave, dark wave... Czyli różności...
Tor audio i MIDI Ensoniq SQ2, YAMAHA CS1X, KURZWEIL PC3X
Sterowniki MIDI Arturia Keylab 49, ROLI Seaboard 25Pozostały sprzęt Mikser Allen & Heath ZED 14, gitara Jackson ,multiefekt Boss GT6 DAW Ableton Live 11 Suite VSTi najczęściej używane ROLI Equator 2, Synapse Audio Dune 3, Waldorff Largo, Arturia Pigments 5, Jup-8V4, OP-Xa V, Emulator II V, SQ80 V |
|||
27.05.2024, 14:27,
|
||||
|
RE: Jakiej muzyki słuchacie
Słucham muzyki klasycznej, ponieważ pomaga mi się uspokoić. Melodie Beethovena, Mozarta i Chopina wprowadzają mnie w stan relaksu i wyciszenia. Kiedy czuję się zestresowany, wystarczy, że włączę ulubione utwory i od razu czuję, jak napięcie znika. Muzyka klasyczna ma w sobie coś magicznego, co pozwala oderwać się od codziennych problemów. To idealny sposób na odpoczynek po ciężkim dniu.
Słucham także współczesnych wykonawców, ale rzadko. Choć doceniam nowoczesne brzmienia i innowacyjne podejście do muzyki, częściej wracam do klasyki. Muzyka dzisiejszych artystów jest ciekawa, jednak to klasyczne utwory najbardziej mnie relaksują. Mimo to, od czasu do czasu lubię posłuchać czegoś nowego, by być na bieżąco z aktualnymi trendami muzycznymi. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości