MOXF - zapisywanie edytowanych voice i własnych performance
|
08.12.2019, 00:59,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.12.2019, 01:06 przez Dominik M..)
|
||||
|
MOXF - zapisywanie edytowanych voice i własnych performance
Cześć.
Pomóżcie proszę. Chciałbym zapisać moje własne performance i edytowane voice (na razie mam tylko w zeszycie), ale w ten sposób, żebym nie musiał zastępować (pozbywać się) żadnych performance i voice z instrumentu. Mam zamontowaną kartę pamięci flash 512 MB i jest ona cała zapełniona biblioteką Inspiration in a Flash. Kiedy próbuję zapisać edytowany voice wyskakuje mi informacja, z której chyba wynika, że muszę nadpisać oryginalny, albo podmienić inny. Kiedy próbuję zapisać własny performance, to wynika z informacji, że muszę zastąpić jakiś inny... Czy jest możliwość zapisania edytowanych voice i własnych performance w ten sposób, żeby nic nie wyrzucać z instrumentu (nic nie podmieniać)? Na przykład na USB? A fabryczna baza voice i performance, żeby była dalej dostępna? Nie chcę nic kasować z fabrycznych voice i performance, a także z biblioteki Inspiration in a Flash, bo może to się jeszcze przydać... Da się tak? Jak do tego podejść jeśli się nie da? Myślałem, że sobie zapiszę własne performance z edytowanymi voice na pendrivie i w każdej chwili będzie można grać, a to, co w instrumencie pozostanie bez zmian... Da się tak? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|